söndag 16 maj 2010

känning

Det ligger något i luften. Det känns som om en del vänskaper befinner sig under prövning. Jag vet inte om det är bra eller mindre bra. Antagligen är det bra. Och ändå...


Björkeryd 16 maj, 2010

8 kommentarer:

Fru Myrkheimr sa...

Det gör ont, men ibland nödvändigt. KRAM

pärlbesatt sa...

Så kryptisk du är? :)

pärlbesatt sa...

För min del kan jag säga att jag har känt dig så tokupptagen med kärleken, flytten, de dubbla bosättningarna, jobbet och allt det nya att det inte riktigt kändes som om det fanns så mycket plats/tid/ork/lust (välj det som passar) för det gamla som inte är helt nödvändigt, som familjen. Därför har jag gett dig lite spejs. Jag vill inte vara efterhängsen och känna mig dissad när jag inte har nåt för det, typ.

Men du får hemskt gärna vara mer explicit än du är i blogginlägget, så jag förstår vad du pratar om och om det t ex angår mig direkt eller ej. :)

magda sa...

Så kan det vara, Fru Myrkheimr. Och ändå känns det ofta som någon slags kommunikationstrassel.

pärlisen> Det gäller såklart inte dig! Men andra vänner som liksom plötsligt försvinner. Eller verkar vänta på initiativ från mig, enbart. Visst - jag tar gärna initiativ till saker och ting men bollen måste kanske inte alltid ligga hos mig? Och när jag då ändå föreslår något, så passar det liksom inte...

pärlbesatt sa...

Aj då... Hoppas du får klarhet i orsakerna. Vetskap rular!

Och lustigt att ni också läser Roslund och Hellström. Jag har tyckt mycket om de två första, särskilt den andra, fast slutet störde mig enormt!

magda sa...

Jag var ju med min fd arbetskamrat Malin och såg dem på en författarkväll på Elverket, i september. Hade aldrig hört talas om dem tidigare. Men köpte alla deras böcker och är helt såld! Jag håller Box 21 och Flickan under gatan, för de bästa - men Tre sekunder var sannerligen inte långt efter!

pärlbesatt sa...

Box 21 var super, bättre än första. Fast slutet... gaaaaah!!!

Läser tredje nu och är mindre imponerad av den ja. Ser fram emot de två sista. Misstänker att jag kommer att gilla fjärde.

Och ditt senaste inlägg var rart! :) Skriver det här, ids inte med ny ordverifiering o det... ;)

Fru Myrkheimr sa...

Oftast är det just det, kommunikationstrassel som ligger bak.