onsdag 28 april 2010

skumbad

Hemmakväll i Byn. Sent slut på arbetsdagen och en extra tidig start i morgon avgjorde saken. Ich bleibe im Byn, eller vad det nu kan heta på tyska.

Mina arbetsdagar är så roliga, så roliga, men också krävande och så här dags på kvällen är jag rätt seg. I kväll ska jag ge mig själv en avslappningskur i ett varmt skumbad, medan jag lyssnar på gårdagens Skolministeriet och läser Anne Sofie Roalds Muslimer i nya samhällen. Jag fnular fortfarande på uppsatsvinkel. Jag tänker att jag kanske blir lite mer på det klara när jag läst denna och sedan Otterbecks; de tangerar ju mitt speciella intresse.

~~~~~~~~~~~~~

Jag tänker på min familj. Både den närmaste och den utsträckta. Ni är så många och jag skulle så gärna vilja ha mycket mer och tätare kontakt med er, men det är verkligen mycket runtomkring mig just nu. Hav tålamod med mig. Jag kanske inte ringer så ofta men ni är hela tiden i mina tankar!


Emmaboda 28 april, 2010

3 kommentarer:

Jajja sa...

Du? Jag tycker om dig!

TACK, och kram.

magda sa...

Åh... <3

Gabriella Ekelund sa...

Hej Magda,
Kul att du lyssnat på UR:s program Skolministeriet. Dina läsare kanske också vill lyssna? Programmet du nämner finns i UR Play på deh här länken: http://www.ur.se/play/155239
Vänliga hälsningar,
Gabriella Ekelund
UR Interaktiva medier